Topp 3 bästa Nintendo Switch-spelen just nu

Den omåttligt populära spelkonsolen Nintendo Switch har tagit världen med storm. Spela samma spel som du tidigare kunde hemma, men nu med möjligheten att göra det var du än befinner dig. På bussen, på landstället, på solsemestern. You name it! Med Nintento Switch-konsolen i väskan har du alltid flera timmars underhållning inom räckvidd. Vi listar här de mest populära i kategorin Nintendo Switch-spel just nu. De här spelen är de som just nu faller flest i smaken, så varsågod och håll till godo!

En aktiv vardag med Ring Fit Adventure

Gör din vardag mer pulshöjande och utmanande med spelet Ring Fit Adventure. Med hjälp av tillbehör till Nintendo Switch så rör du dig i synk med karaktären du spelar som. Klara de fysiska utmaningarna, ducka för hinder och ta dig i mål, både i spelet och vad gäller dagens aktivitetsmål.

Animal Crossing låter dig bygga ditt egna hem

Välj en karaktär som känns mest du, anpassa den efter dina önskemål och låt sedan byggandet börja. Du skapar ditt eget ö-paradis bestående av ett hem, ett vackert landskap och allt designat samt inrett som du vill. Använd det nya hantverkssystemet för att konstruera möbler och verktyg som kan komma väl till hands i ditt liv på ön. Det finns även en mängd aktiviteter som fiske, trädgårdsskötsel, dekoration samt interaktion med charmiga NPC:er.

Full fart med Super Mario Odyssey

Häng med i spelet där Mario tillåts utforska hela sin värld med massa nya äventyr. Mario hoppar ut från Mushroom Kingdom och sedan hamnar han på en mängd spännande, mystiska platser. Segla med luftskeppet som tar dig mellan olika världar och använd dig av Marios hatt på helt nya sätt. Detta är Super Mario i en helt ny och utvecklad version som du aldrig har sett den förr.